Малозабезпечені українці можуть розраховувати на підтримку у питанні оплати житлово-комунальних послуг. Мова не про пільги чи субсидію, а про конкретну адресну допомогу.

Програма підтримки громадян, які опинилися у скрутному фінансовому становищі діє в Одесі. Про це йдеться на офіційному сайті міста.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Особи, які опинилися у складних життєвих обставинах і не можуть своєчасно та в повному обсязі оплачувати комунальні послуги, можуть претендувати на адресну муніципальну допомогу.

Кошти на погашення заборгованості послуги ЖКГ надаються після офіційного звернення людини. Рішення виноситься під час засідання спеціальної Комісії.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

Борги за комуналку. Фото: Youtube
Борги за комуналку. Фото: Youtube

"Комісія прийняла рішення призначити адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги 159 громадянам м. Одеси на загальну суму 1 429 700 грн. Дванадцятьом громадянам надано рекомендації для призначення адресної муніципальної допомоги на погашення заборгованості", - говориться у повідомленні.

Варто зазначити, що програма підтримки вразливого населення діятиме в Одесі протягом 2024-2026 років.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, за проїзд та комуналку заплатить держава: якими привілеями можуть скористатися пенсіонери у 2024 році.

Також наш портал інформував, що субсидія зросла вп'ятеро: кому суттєво збільшать допомогу на комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, на газ і воду точно вистачить: як отримати майже 500 гривень компенсації за комуналку.