Виявилося, що клієнти "Нафтогазу" можуть знизити свій рахунок за газ, отримавши знижку 1%. Для цього потрібно вчасно розрахуватися з компанією до 15 числа кожного місяця. Знижку застосовують автоматично наступного розрахункового місяця. При цьому знижку отримають ті споживачі, які оплатять рахунок за допомогою онлайн-сервісу компанії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Нафтогаз".

Тарифи на газ Фото: скрін youtube
Тарифи на газ Фото: скрін youtube

"Платіть за спожитий газ вчасно. Кожна виплачена гривня – це стабільне забезпечення блакитним паливом українців та сплачені податки на підтримку економіки нашої країни", – нагадали у компанії.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Наразі клієнти "Нафтогазу" платять за газ 7,96 грн за кубометр. Тобто за споживання 9,9 кубометра (соцнорма на три особи, тільки плита) за травень потрібно буде заплатити 78,8 грн. Зі знижкою ж ця сума становитиме 78,01 грн. Тобто. на 79 коп. менше.

Проте слід пам'ятати: розмір знижки "в грошах" залежить від обсягу спожитого газу. Тобто чим більшою буде сума в платіжці, тим більшою буде і знижка. Також варто зважати на те, що додатково стягується плата за доставку газу. А вона різна у різних регіонах.

Тарифи на газ / фото: Pixabay
Тарифи на газ / фото: Pixabay

Загалом до кінця квітня 2025 року тариф на газ для населення в Україні залишиться на колишньому рівні.

"Як і в попередні два сезони вартість газу для населення не зросте. Свої річні пропозиції газопостачальні компанії не змінили. Залежно від постачальника вартість кубометра блакитного палива коливатиметься від 7,7 до 9,99 грн", - розповіли аналітики ГазПравди.

Нагадаємо, деяким українцям виплатять 5000 гривень: документ ухвалено.

Раніше повідомлялося, додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють збільшення у червні.

Також, не більше 60 днів: українцям пояснили важливий нюанс.