Забезпечення киян якісними комунальними послугами є одним із пріоритетних завдань міської влади.

Для підтримки належного стану водопровідних мереж та запобігання аварійним ситуаціям КП "Київводоканал" регулярно проводить профілактичні роботи. 16 травня, з 1 до 4 години ранку, фахівці підприємства здійснять планове промивання трубопроводів у Шевченківському районі столиці.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

До зони робіт потрапили житлові масиви "Нивки", вулиці Щербаківського, Салютна, Вірського, Корчака, Безручка, Бринжали, Брюссельська, Волчегорська, Всеволода Петріва, Параджанова, Ружинська, Турчина та деякі провулки.

Під час проведення профілактики мешканцям зазначених локацій рекомендують утриматися від водопровідної води для приготування їжі та гігієнічних потреб. Після завершення робіт воду з крана необхідно спустити доти, доки вона знову не стане прозорою, і поки не зникнуть сторонні запахи.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Проведення таких заходів є невід'ємною частиною забезпечення якісного водопостачання міста. Вони допомагають очистити труби від опадів та відновити належні експлуатаційні характеристики мереж.

Крім того, протягом квітня у Києві відбулось 29 перевірок суб'єктів господарювання, які надають житлово-комунальні послуги. За результатами інспекцій порушення вимог чинного законодавства було виявлено у 41% випадків. Найчастіше траплялося порушення правил утримання будинків та прибудинкових територій, вимог до постачання гарячої води та теплової енергії, а також законів про захист прав споживачів та житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

Як повідомляв "Знай.uа", з 1 червня українці платитимуть за воду за оновленим тарифом: кому радять приготуватися

Знай.ua писав, вистачить 1 гривні боргу: хто під загрозою відключення води, світла та газу