ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 гривень кешбеку за грошові перекази. Як отримати бонус на картку, пояснили на офіційній facebook-сторінці фінустанови.

Клієнти ПриватБанку можуть отримати ласий бонус на свою картку, виконавши лише три умови. Скористатися шансом можна до кінця липня, але кількість виплат буде обмежена умовами акції.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Протягом дії акції буде визначено понад 500 переможців, які отримають кешбек. Акція діє до 31 липня 2024 року", – поінформували фахівці банку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Перші снігопади: українців попередили про погоду Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Як отримати кешбек:

  • зареєструватись в акції;
  • отримати переказ Ria на картку Mastercard від ПриватБанку на суму від 1500 гривень;
  • сплатити покупки карткою Mastercard від ПриватБанку на загальну суму від 150 гривень.

Фінустанова визначить 500 учасників акції, яким на картку буде нараховано кешбек у розмірі від 150 до 5000 гривень. Зазначається, що з кожного переказу Ria перераховуватиметься 15 гривень на благодійну програму "Допомога госпіталям та медустановам України".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, витрушують гроші, незважаючи на обстріли та війну: українець скаржиться на працівників ПриватБанку.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".