Комунальники почали обмежувати доступ боржників до централізованої мережі водовідведення у багатоквартирних будинках. Скільки коштуватиме відновлення послуг, розповіли фахівці "Водоканал Конотоп".

Співробітники підприємства попереджають про початок проведення робіт із відключення споживачів, які нагромадили борги за послуги, надані водоканалом.

Санвузол. Фото: скрін youtube
Санвузол. Фото: скрін youtube

Жителям багатоквартирних будинків обмежуватимуть доступ до каналізації, якщо вони не підуть на зустріч і не виплатять борги або не укладуть договору про реструктуризацію заборгованості.

Комунальники попереджають, що у разі відключення на споживача очікують на додаткові витрати - близько 3500 гривень за відновлення доступу до каналізації. Крім цього, необхідно повністю погасити борг.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Борги за комуналку. Фото: скрін youtube
Борги за комуналку. Фото: скрін youtube

"Відновлення доступу до послуг централізованого водовідведення для мешканців такої квартири стане можливим лише після повної оплати боргу та сплати додатково понесених витрат у зв'язку з відключенням та підключенням боржника. За даними калькуляції сума додаткових витрат становить – 3472 грн", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приготуйтеся, будуть штрафи: комунальники попередили споживачів.

Також наш портал інформував, проігноруєте – заплатите утричі більше: на кого можуть очікувати неприємності через лічильники води.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників.