В Україні все більше підприємств відчиняють двері для пенсіонерів, бо цінують досвід та невибагливість цих працівників. Важко переоцінити значення цих якостей, особливо в умовах війни, тотальної економії та дефіциту робочої сили.

З боку роботодавців почали з'являтися щедрі пропозиції: зарплати для пенсіонерів часто у кілька разів перевищують їхні пенсії.

Пенсіонери, фото - 24Warez
Пенсіонери, фото - 24Warez

Адже, якщо багато пенсіонерів досі змушені вкладатися у пенсію у розмірі 3 тисячі гривень або трохи вище, то пропозиції про зарплату у 12 тисяч гривень видаються справжнім подарунком долі.

Розглянемо, які вакансії зараз найпопулярніші серед пенсіонерів:

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще
  • Комендант у хостелі. Тут цінується енергія та вміння знаходити спільну мову з різними людьми. Зарплата гідна – 8000 гривень.

  • Робочий складі. Пропонується робота вечірнім годинником з шестигодинним робочим днем. Досвід не потрібний, але на місці все навчать. Зарплата також складає 8000 гривень.

  • Сторож у ліцеї. Бажано мати досвід роботи і не старше 65 років. П'ятиденний графік з 8:00 до 18:00, зарплата – 6000 гривень.

Пенсіонерка, фото з вільних джерел
Пенсіонерка, фото з вільних джерел

  • Продавець у кіоску. Шукається активна жінка віком до 65 років. Робочий день із 7:00 до 20:00, зарплата – від 700 до 800 гривень на день.

  • Столяр/сантехнік. Потрібні чоловіки до 65 років з досвідом роботи. Заробіток може сягати 12 000 гривень.

  • Двірник/комплексний робітник. Активна робота на свіжому повітрі із доглядом за територією. Зарплата складає 6000 гривень.

Такі вакансії не лише дадуть пенсіонерам можливість покращити своє фінансове становище, а й дозволять адаптуватися до нових умов та бути корисними для суспільства.

А ми розповімо, чому ви завжди втомлюєтеся, навіть коли нібито висипаєтеся: на що звернути увагу

Раніше ми писали, закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: когось з українців не відпустять на пенсію у 2024 році