У другій половині квітня у супермаркетах спостерігається зниження цін на одні з найбільш затребуваних продуктів харчування – курячі яйця, молоко та хліб. Як змінилися цінники, показують дані моніторингу порталу Мінфін.

Українці можуть трохи заощадити на важливих продуктах завдяки суттєвому зниженню цін у великих торгових мережах.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на яйця

Яйця курячі торгової марки "Квочка" в середньому продаються по 46,75 гривні за десяток, що майже на 9 гривень дешевше, ніж минулого місяця. Середня вартість яєць торгової марки "Ясенсвіт" знизилася з 58,80 до 48,80 гривні за десяток. В той самий час три десятки цих же яєць коштуватимуть майже на 25 гривень дешевше – 148,15 гривні.

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ціни на молоко

Молоко "Яготинське 2,6%" зменшилось у вартості з 42,38 до 38,09 гривні за 900 мл. Але є у цій категорії і подорожчання. Молоко "Простонаше 1%" зросло у ціні майже на гривню - до 43,74 гривні за 900 мл.

Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін
Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін

Ціни на хліб

Хліб пшеничний "Цар Хліб" нарізка трохи зменшився в ціні - з 32,96 до 36,92 гривні за 600 грамів. Хліб пшеничний нарізка в ціні не змінився – 31,90 гривні за 650 грамів.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, від суми в чеку волосся дибки стануть: супермаркети оновили ціни на ковбасу, сало і сосиски.

Також наш портал інформував, звична їжа вдарить по гаманцю: як змінилися ціни на олію, вермішель та сосиски.

Крім того, ми писали, молочка перетворюється на дорогий "делікатес": що з цінами на вершкове масло, твердий сир та йогурт.