Українців попередили про помилки у процесі обробки платежів за доставку газу. Кошти деяких споживачів можуть загубитися. Про це йдеться на facebook-сторінці Черкаської філії "Газмережі".

Газовики попередили, що нерідко плату від споживачів за доставку газу не можна ідентифікувати. У такому разі кошти не зараховуються на особовий рахунок клієнта і за ним продовжує значитися борг.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Причиною таких непорозумінь у більшості випадків є не системні помилки, а неправильне проведення платежу самими споживачами.

Фахівці компанії нагадали, що для правильної оплати "другої" платіжки за газ потрібно вказувати ПІБ споживача, адресу та особовий рахунок, що складається з 10 цифр.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Рахунок за газ. Фото: скрін youtube
Рахунок за газ. Фото: скрін youtube

"Пам’ятайте, що вказання особистого рахунку дозволяє уникнути помилок у процесі обробки платежів й сприяє уникненню можливих непорозумінь. Тож будьте уважними, розраховуючись за послугу", - йдеться у повідомленні.

Якщо при оплаті забули вказати необхідні дані, то ідентифікувати платіж можна буде лише після звернення до найближчого центру обслуговування клієнтів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заощадите гроші: "Газмережі" дали пораду щодо "другої" платіжки за газ.

Також наш портал інформував, готувати їжу на багатті поки не доведеться: скільки буде діяти фіксований тариф на газ.

Крім того, ми писали, стосується власників газових колонок і котлів: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.