Для всіх наших шановних читачів, які за цих складних часів помітили, що є проблеми зі світлом, навіть далеко від фронту, є дуже важлива інформація. Йдеться про обмеження.

Справа в тому, що диспетчерський центр "Укренерго" попереджав, що ще у четвер, 18 квітня, в усіх областях України може знадобитися застосувати контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності). Це може статися в період з 8:00 до 22:00.

У разі потреби обмеження будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств у всіх галузях.

Про це повідомили у офіційному Telegram-каналі Національної енергетичної компанії "Укренерго".

Відключення світла / фото
Відключення світла / фото

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Обсяг обмежень незначний. Обмеження не будуть застосовані для об'єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу", – йдеться у повідомленні.

В "Укренерго" наголосили, що необхідність обмеження енергопостачання є наслідком російських масованих ракетних та дронових атак на українські електростанції. Також у системі виник дефіцит потужності з початком похолодання, через яке зросло споживання електроенергії.

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

"Просимо всіх споживачів дбайливо споживати електроенергію. А промисловість – максимально залучати імпорт електроенергії", – звернулися до Укренерго до українців.

Нагадаємо, подорожчання майже на 40%: на українців чекає "сюрприз" у платіжках.

Раніше повідомлялося, "Теплоенерго" вимагають підвищити тарифи: як зміняться платіжки українців.

Також, Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже.