В українських супермаркетах оновили ціни на популярну воду, зокрема, на мінералку, солодку газовану воду і сік. Варто знати, скільки сьогодні коштує мінеральна слабогазована вода, кока-кола і сік на полицях відомих магазинів країни.

Відповідні дані оприлюднили на сайті Мінфіну.

Ціни на мінеральну слабогазовану воду "Моршинська" в Україні

Сьогодні 1,5 літри такої води коштують, в середньому, 22,20 гривень, що майже на 50 копійок дорожче, ніж у березні цього ж року. В "Ашані" її продають зараз за 21,30 гривень, у Megamarket – за 23,90 гривень і в Novus за неї хочуть 21,39 гривень.

Ціни на мінеральну слабогазовану воду "Моршинська" в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на мінеральну слабогазовану воду "Моршинська" в Україні. Фото: Мінфін

Ціни на кока-колу в Україні

За 1,75 літрів кока-коли зараз потрібно віддати, в середньому, 48,40 гривень, що майже на 3,20 гривень дорожче, ніж у березні. В "Ашані" за неї хочуть 42,20 гривень, у Metro – 44,10 гривень і в Novus вона коштує 50,99 гривень. А ось у Megamarket вона найдорожча – 56,30 гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Ціни на кока-колу в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на кока-колу в Україні. Фото: Мінфін

Ціни на сік Rich яблучний в Україні

За такий сік сьогодні потрібно віддати, в середньому, 66,90 гривень за 1 літр, хоча у березні він коштував 66,02 гривень. В "Ашані" його вартість становить 60,30 гривень, а ось у Megamarket він коштує вже більше – 73,50 гривень.

Ціни на сік Rich яблучний в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на сік Rich яблучний в Україні. Фото: Мінфін

Нагадаємо, що в Україні подешевшали основні інгредієнти для національного борщу.

Як повідомляли раніше, в Україні знизилася вартість гречаної крупи, рису і пшона.

Як писав "Знай" раніше, в Україні змінилася вартість картоплі, цибулі та часнику.