Якщо російські агресори не припинять свої атаки на теплоелектроцентралі, існує значний ризик, що наступної зими деякі регіони України можуть зіткнутися з проблемами у забезпеченні централізованого опалення.

Голова Київського офісу Секретаріату Енергетичного співтовариства, а також колишній міністр енергетики та захисту довкілля України (2019-2020 рр.) Олексій Оржель попередив в етері телеканалу КИЇВ24 про ризики, пов’язані з можливістю відсутності централізованого опалення наступної зими через постійні атаки росії на українські ТЕЦ.

Ексміністр енергетики Олексій Оржель. Фото кадр з Youtube
Ексміністр енергетики Олексій Оржель. Фото кадр з Youtube

"Є реальне питання до того, що ми можемо відновлювати, а рашисти б’ють. В кінці дня вони продовжують бити по теплоцентральним… ми бачили, що і Сумська ТЕЦ знаходилася під ударом, а теплоелектроцентралі – це саме ті об’єкти, які забезпечують тепло. Тому нам об’єктивно треба готуватися до того, що можуть бути випадки, коли не буде можливість забезпечити централізоване опалення".

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Олексій Оржель також зауважив, що умови опалення в українських домівках можуть бути некомфортними, адже забезпечити температуру +21 градус в квартирах українців вже не вдасться.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua росіяни атакують українських школярів, небезпека дуже велика

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, росіянин доніс на незнайому жінку через звичайне фото: примарився "український слід"