Українці можуть заощадити на "другій" платіжці за блакитне паливо. Які кроки для цього потрібно зробити, йдеться на facebook-сторінці Чернігівської філії "Газмережі".

Щомісяця побутові споживачі зобов'язані оплачувати не тільки спожиті обсяги газу, а й послуги доставки блакитного палива. Як виявилося на так званій "другій" платіжці можна заощадити.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії "Газмережі" порекомендували споживачам оплачувати розподіл газу через особистий кабінет одразу за 6 чи всі 12 місяців. Такий варіант оплати буде вигіднішим для гаманця, адже не доведеться зайвий раз переплачувати за комісію.

"В Особистому кабінеті також можна сплатити за послугу розподілу газу. А оскільки вартість послуги є незмінною протягом року, то оплатити її можна одразу за півроку чи рік, зекономлячи гроші на комісії", - дали пораду споживачам.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Доставка газу, скріншот: YouTube
Доставка газу, скріншот: YouTube

Варто нагадати, що щомісячний платіж на доставку газу залежить від обсягів споживання конкретного домогосподарства та тарифу, який діє у регіоні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скільки платитимемо за газ, воду і світло: стало відомо, чи готується нове підвищення тарифів.

Також наш портал інформував, неправильно зняли показник газового лічильника: інструкція, яка врятує ваш гаманець.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вода, газ та електроенергія: як передавати показники лічильників, щоб не було "сюрпризів".