Малозабезпечені українці з-поміж ВПО можуть отримати додаткову матеріальну підтримку. Про це інформує простір допомоги "Мелітополь Саме тут. Дніпро".

Матеріальна допомога надається громадянам зі статусом ВПО, які були переміщені з Мелітополя та Мелітопольського району та проживають у місті Дніпро та Дніпропетровській області.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Подавати заявку на виплати мають право особи, які ще не отримували фінансової допомоги від УВКБ ООН. Також обов'язковою умовою є щомісячний дохід сім'ї не більше 5400 гривень на кожного члена сім'ї.

Ще претенденти на допомогу повинні відповідати критеріям уразливості:

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще
  • неповна сім'я - один батько чи мати з дитиною або кількома дітьми віком до 18 років;
  • літні громадяни (від 55 років), зокрема які виховують неповнолітню дитину;
  • сім'я, в якій є особи з особливими потребами через інвалідність чи хронічні захворювання;
  • прийомні сім'ї.

Допомога ВПО. Фото: скрін youtube
Допомога ВПО. Фото: скрін youtube

Як оформити допомогу

Попередня реєстрація на виплати проводиться за онлайн-формою. Для подальшого подання заяви всі члени сім'ї, які претендують на виплати, повинні з'явитися особисто. Про місце та час реєстрації представники програми допомоги повідомляють окремо. Уточнити деталі можна за номером 0800307711.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, деяким українцям одноразово виплатять по 100 тисяч гривень: які документи потрібно подати.

Також наш портал інформував, пенсіонери та інші вразливі категорії населення отримають грошові виплати: кожному по 3600 грн.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці мають шанс отримати божевільні гроші: виплачуватимуть по 100 тисяч.