Нещодавно стало відомо, що McDonald's розпочав співпрацю з українським агрохолдингом "Миронівський хлібопродукт" для виробництва курячих котлет для МакЧікен. Ця новина викликала великий інтерес у суспільстві.

Гендиректор компанії Юлія Бадрітдінова поділилася цією інформацією в інтерв'ю Forbes Ukraine.

McDonalds, фото з відкритих джерел
McDonalds, фото з відкритих джерел

За її словами, у компанії довгий час були труднощі із забезпеченням необхідного обсягу курятини через ветеринарні обмеження та складнощі з імпортом з-за кордону. Однак завдяки партнерству з агрохолдингом "Миронівський хлібопродукт" ситуація змінилася.

"У нас в Україні безліч ветеринарних обмежень з різними країнами, тому багато звідки ми не можемо везти м'ясо."

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

З початку 2021 року агрохолдинг постачав для ресторанів стрипси, а тепер вони змогли створити стандартні курячі котлети для МакЧікен.

McDonalds, скріншот: YouTube
McDonalds, скріншот: YouTube

Бадрітдінова зазначила, що це тривалий процес, який розпочався ще до війни. Тепер ресторани McDonald's розпочали поступовий перехід на нові котлети.

"Вже з квітня починаємо поступовий перехід на курячі котлети для МакЧікен, виготовлені МХП. Спочатку тестово в кількох ресторанах, а згодом – по всій Україні", - повідомила Бадрітдінова.

Крім того, Знай.ua повідомляв, БігБанош , ЧизДерун та ХеппіГуцулМіл: українці придумали назви страв першому "McDonald's" у Карпатах

Також ми писали про те, що курочки добре мчать: ціни на яйця в Україні знижуються.