В Україні більше за всіх заробляють люди на посадах сфери інформаційних технологій та військовослужбовці. Стало відомо, в яких професіях в Україні можна заробити більше грошей і скільки саме платять в цих місцях в цьому році.

Про це повідомляє "ТСН".

Сьогодні в Україні існує до 15 професій, на яких найбільший рівень заробітної плати. Тож, варто знати, куди можна влаштуватися, щоб заробляти від 70 до 100 тисяч гривень.

Мінімальна зарплата, кадр з відео
Мінімальна зарплата, кадр з відео
Жінка з грошима в руках. Фото: скриншот з YouTube

Де в Україні платять найбільше в 2024 році

Більше грошей в Україні в цьому році можна заробити, влаштувавшись на посаду C++ програміста, який заробляє 110 тисяч гривень. Якщо ви влаштуєтеся на посаду програміста Golang, то можете отримувати також досить непогано – до 92 500 гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Третю сходинку в рейтингу найбільш оплачуваних професій посідає посада Net-програміста, який заробляє до 90 тисяч гривень. Регулювальники і танкісти заробляють вже до 75 тисяч гривень, а ось дешифрувальники на місяць можуть заробляти до 73 500 гривень.

Зарплатня в конверті / фото: Freepik
Зарплатня в конверті / фото: Freepik
Чоловік, який тримає гроші в конверті. Фото: Freepik

Також однією з найбільш оплачуваних професій вважається розвідник, який заробляє до 70 500 гривень на місяць. Снайпер, штурмовик і вогнеметник на місяць заробляють однаково – до 70 100 гривень. До 70 тисяч гривень заробляють люди на таких важливих військових професіях, як:

  • Командир танку

  • Оператор ПТРК

  • Зенітник

  • Мінометник

  • Оператор БПЛА

Нагадаємо, що в Україні почали масово скорочувати працівників у деяких професіях.

Як повідомляли раніше, українським вчителям хочуть підвищити рівень заробітної плати.

Як писав "Знай" раніше, в Україні раптово зміняться умови в різних професіях.