Користувачка поділилася своїм досвідом на фінансовому сайті. Вона розповіла, що їй нарахували пенсію по втраті годувальника. Наступного дня вона пішла зняти кошти, а на картці залишилось лише 75 гривень.

Наступного ранку, після цього, картка була заблокована. Це все сталось 8 квітня 2024 року. Жінка вважає, що банк просто зливає інформацію шараям. Також вона знайшла українку, яка теж була в такій стуації і розповіла про неї.

Ощадбанк, кадр з відео
Ощадбанк, кадр з відео

Наталія також отримала на картку кошти, але по інвалідності дитини, але через декілька годин виявила, що гроші були переведені на інший рахунок без її відома і без потрібних для переказу смс-підтверджень чи введення пінкоду.

Хоча раніше для переказу коштів в інший банк такі заходи були необхідні. Зазначається, що для такого переказу потрібно було знати всі деталі картки. Спроба з'ясувати ситуацію в банку не принесла результатів.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Але, ось, які коментарі можна побачити під її відгуком:

і ще:

Наталія висловила обурення ситуацією, назвавши її неприпустимою, і зазначила, що це виглядає як витік даних з банку.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua карткові операції можуть потрапити під обмеження: що потрібно зробити клієнтам "ПриватБанку"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, пенсіонерам назвали наслідки ігнорування ідентифікації: що буде з грошима на картках

Також, Знай.ua писав про "Ощадбанк" значно спростив життя: більше не треба йти до банку