Державний Ощадбанк України прийняв рішення продовжити строк дії всіх виданих ним банківських карт, включаючи ті, чий термін дії спливає. Відтепер картки будуть активними до кінця вересня 2024 року. Таке рішення було ухвалене в контексті дії воєнного стану в країні.

Банк повідомляє, що продовження терміну карток відбувається автоматично для тих, що спливли з лютого 2022 року. Якщо ж картка була перевипущена, власникам слід звернутися до відділення банку, щоб її отримати.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Важливо, що картки, термін дії яких було продовжено, працюватимуть без обмежень, дозволяючи здійснювати покупки та знімати готівку з банкоматів як зазвичай.

Ощадбанк неодноразово продовжував дію своїх карток під час воєнного стану, останній раз це сталося наприкінці 2023 року. Щодо зняття готівки, то після початку повномасштабних бойових дій в Україні були встановлені ліміти на зняття коштів, щоб уникнути їх дефіциту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ощадбанк
Ощадбанк

Конкретні ліміти залежать від політики кожного банку, але, наприклад, Ощадбанк дозволяє знімати до 50 000 гривень за день без обмежень на кількість транзакцій, але не перевищуючи загальний добовий ліміт.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua "Останню сорочку готові зняти": пенсіонери скаржаться на "сюрпризи" від Ощадбанку

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стосується всіх власників карт ПриватБанку: як не потрапити на хитрий гачок

Також, Знай.ua писав про біжи у відділення або плати: клієнти "Ощадбанку" роздратовані неможливістю закрити рахунок