Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на найпопулярніші продукти харчування.

Цього разу цінники змінили на рибу, зокрема на каропа, скумбрію та оселедець. Важливо відзначити відразу той факт, що цінники значно змінилися, якщо порівнювати з березнем.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на рибу. Фото: скрін youtube
Ціни на рибу. Фото: скрін youtube

Вартість каропа

Зокрема, живий короп знизився в ціні із 165,41 грн/кг до 164,36 грн/кг. Потрошений короп залишився на рівні попереднього місяця – 200,45 грн/кг.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ціни на коропа, скріншот: Minfin
Ціни на коропа, скріншот: Minfin

Вартість скумбрії

Свіжоморожена скумбрія знизилася в ціні із 131,21 грн до 130,45 грн/кг. При цьому у Варусі вона продається по 126,90 грн/кг, а в Новус – 134,00 грн/кг.

Ціни на скумбрію, скріншот: Minfin
Ціни на скумбрію, скріншот: Minfin

Вартість оселедця

Слабосолона оселедець також обійдеться для українців дорожче – вона підвищилася з 161,91 грн/кг до 164,33 грн/кг. Важливо відзначити той факт, що найвигідніша ціна для покупців – у мережі супермаркетів "Новус", тут за 1 кіло оселедця беруть 139,00 грн.

Ціни на оселедці, скріншот: Minfin
Ціни на оселедці, скріншот: Minfin

Нагадаємо, курочки добре мчать: ціни на яйця в Україні знижуються.

Раніше повідомлялося, яблука, апельсини та банани перетворюються на дорогу екзотику: як змінилися ціни.

Також, українців попередили про обман у супермаркеті – ваше здоров'я стане ціною.