Кабінет міністрів України ухвалив важливе рішення, яке торкається багатьох людей, які опинилися у складній ситуації через воєнний конфлікт. На тлі скасування виплат мільйонам ВПО та загрози позбавлення житла суспільство справді було стурбоване.

Однак тепер в уряді зайшла мова йде про те, що вразливі категорії, такі як вагітні жінки, діти та особи, які мають інвалідність, не виселятимуться з тимчасового житла під час воєнного стану.

Студентів виселили на час виборів
Студентів виселили на час виборів

Разом з тим, враховуючи особливості кожної ситуації, вказане житло може бути надано на більш тривалий термін, якщо йдеться про багатодітні сім'ї, людей з обмеженими можливостями, літніх та інших уразливих категорій.

Як повідомляється на Урядовому порталі, правило діятиме протягом шести місяців після його закінчення.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Це означає, що люди, які опинилися у скрутній ситуації, можуть спокійно жити в цих будинках, не переймаючись тим, що їх викинуть на вулицю. А ще уряд визначив категорії, які вважаються вразливими, включаючи осіб з інвалідністю, людей похилого віку, дітей-сиріт та інших.

Такі заходи допоможуть тим, хто найбільше потребує підтримки, почуватися більш захищеними та впевненими у завтрашньому дні.

Раніше ми писали про те, що в Україні вигадали новий вид субсидії - отримають її не всі і за комуналку платити треба

Крім того, Знай.ua повідомляв, що тепер стягнуть з усіх: кого змусять платити військовий збір

Також наш портал порад перевірити банківську картку: у квітні деякі українці можуть втратити пенсії