Кабінет міністрів України ухвалив важливе рішення, яке торкається багатьох людей, які опинилися у складній ситуації через воєнний конфлікт. На тлі скасування виплат мільйонам ВПО та загрози позбавлення житла суспільство справді було стурбоване.

Однак тепер в уряді зайшла мова йде про те, що вразливі категорії, такі як вагітні жінки, діти та особи, які мають інвалідність, не виселятимуться з тимчасового житла під час воєнного стану.

Студентів виселили на час виборів
Студентів виселили на час виборів

Разом з тим, враховуючи особливості кожної ситуації, вказане житло може бути надано на більш тривалий термін, якщо йдеться про багатодітні сім'ї, людей з обмеженими можливостями, літніх та інших уразливих категорій.

Як повідомляється на Урядовому порталі, правило діятиме протягом шести місяців після його закінчення.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Це означає, що люди, які опинилися у скрутній ситуації, можуть спокійно жити в цих будинках, не переймаючись тим, що їх викинуть на вулицю. А ще уряд визначив категорії, які вважаються вразливими, включаючи осіб з інвалідністю, людей похилого віку, дітей-сиріт та інших.

Такі заходи допоможуть тим, хто найбільше потребує підтримки, почуватися більш захищеними та впевненими у завтрашньому дні.

Раніше ми писали про те, що в Україні вигадали новий вид субсидії - отримають її не всі і за комуналку платити треба

Крім того, Знай.ua повідомляв, що тепер стягнуть з усіх: кого змусять платити військовий збір

Також наш портал порад перевірити банківську картку: у квітні деякі українці можуть втратити пенсії