Український оператор мобільного зв'язку "Київстар" планує оновити свої тарифи, збільшивши як обсяг послуг, так і їхню вартість.

Згідно з повідомленням, вартість деяких тарифів збільшиться на 25-55 гривень. Наприклад, тариф Love UA подорожчає на 50 гривень, з 150 до 200 гривень, а тариф Без кордонів lite - на 25 гривень, з 75 до 100 гривень.

Зміни стосуватимуться тарифів, які не оновлювалися з минулого року і навіть раніше. Причинами змін компанія назвала бажання запропонувати абонентам більше можливостей для спілкування та інвестувати у розширення та кіберзахист.

магазин Київстар
магазин Київстар

"Також ми уніфіковуємо умови оплати додаткових послуг, таких як інтернет, дзвінки та SMS, після використання тарифних обсягів. Наприклад, якщо раніше після використання тарифних гігабайтів абонент платив 10 грн за кожні наступні 100 МБ, то надалі за 20 грн компанія буде надавати безлімітний інтернет до кінця доби”, – розповіли у “Київстарі".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Оновлені тарифи передбачатимуть додаткові хвилини для дзвінків на інші мережі, додаткові гігабайти мобільного інтернету та додаткові сервіси на вибір. Уніфіковано умови оплати додаткових послуг після використання тарифних обсягів.

Деякі тарифи передоплати "Київстар" підвищаться з 9 квітня 2024 року, для контрактних тарифів та бізнес-клієнтів зміни набудуть чинності з 1 травня 2024 року.

Експерти вважають, що вартість деяких пропозицій зросте на 25-55 грн.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у "Київстарі" пояснили списання грошей за ненадані послуги