Українці можуть поставати перед труднощами під час оплати другої платіжки за газ. Достатньо припустити лише одну маленьку помилку і гроші будуть втрачені. Про це попереджають на facebook-сторінці Львівської філії "Газмережі".

Побутовим споживачам нагадують, що під час оплати послуг доставки газу необхідно вказувати реквізити газорозподільної компанії. Для більшості українців це "Газмережі".

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Крім того, обов'язково потрібно вказувати номер особового рахунку. Інакше кошти зарахуються на рахунок підприємства, але не будут враховані як оплата від конкретного споживача.

У "Газмережах" наголошують, що якщо гроші загубилися, то їх ще можна повернути на свій рахунок.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

"Якщо Ви забули чи не змогли вказати номер особового рахунку - ситуацію ще можна виправити. У таких випадках, аби кошти були зараховані Вам слід звернутися у найближчий центр обслуговування клієнтів", - йдеться в повідомленні.

Які документи потрібно надати:

  • копія паспорта та копія ІПН власника особового рахунку;
  • копія квитанції про оплату.

Раніше портал Знай повідомляв, газ обійдеться українцям дорожче: кому доведеться доплатити від 110 до 300 гривень.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.