Вінницька міська рада оголосила про нові тарифи на платні соціальні послуги, які надає місцевий центр соціального обслуговування. Ці зміни набирають чинності з 1 квітня 2024 року і торкнуться багатьох людей у ​​місті.

Головна мета нових тарифів – забезпечити доступність соціальних послуг для всіх громадян, незалежно від їхнього соціального статусу чи фінансового стану.

Доставка їжі / фото: Freepik
Доставка їжі / фото: Freepik

Згідно з новими тарифами, допомога веденням домашнього господарства коштуватиме від 9,01 до 101,40 гривень залежно від послуги, що надається.

Це включає придбання та доставку товарів з магазину, аптеки чи ринку, доставку гарячих обідів, підготовку продуктів для приготування їжі, винесення сміття, допомогу при консервації овочів та фруктів, а також інші види допомоги.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

перукар, скріншот з відео
перукар, скріншот з відео

Крім допомоги у веденні домашнього господарства, громадяни також можуть замовити платні послуги з організації взаємодії з іншими фахівцями та службами. Вартість цих послуг складатиме від 16,90 до 94,64 гривень залежно від виду допомоги.

Нові тарифи також поширюються на послуги натуральної допомоги, такі як перукарські послуги, вологе прибирання житла, обробка присадибної ділянки, ремонтні роботи та генеральне прибирання.

З повним списком зміни цін на послуги можна ознайомитись у документі від Вінницької міської ради.

Раніше ми писали про те, що у українців вивернуть кишені новими тарифами на вивіз сміття: кого торкнеться подорожчання

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Не можемо отримати жалюгідні 2 тис. гривень": ВПО накинулися на Верещук, яка закликала не повертатися додому