Мобільний оператор Lifecell порадував українців щедрою пропозицією отримати пакет послуг на 14 днів практично задарма. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Lifecell регулярно радує абонентів вигідними пропозиціями, які дають змогу заощадити на мобільному зв'язку. На цей раз мобільний оператор запропонував отримати пакет послуг на 14 днів за символічну плату в 1 гривню.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Втім, така щедра пропозиція зачепила не мобільний зв'язок, а майданчик "ТВМаркет", де можна скористатися послугами основних постачальників ТБ послуг в Україні.

"Перші 14 днів користування обраним пакетом — 1 грн, далі — від 49 грн залежно від вартості обраного пакета", - говориться в повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

TV, скріншот: YouTube
TV, скріншот: YouTube

У Lifecell зазначили, що підключити передплату можна:

  • через вебсайт;
  • набравши комбінацію *159#;
  • активувати у додатку "My lifecell".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Також наш портал інформував, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами