В Україні багато людей хочуть оформити субсидію. Якщо вам потрібно її оформити, але в квартирі прописана неповнолітня людина, яка фактично живе у іншому місті, Пенсійний фонд України радить зробити деякі маніпуляції.

Для того, щоб доходи людини, яка не проживає з вами не впливали на вашу можливість отримати субсидію, потрібно діяти так:

Мати докази того, що особа проживає не з вами. Найпростіший спосіб - це довідка з місця роботи тієї особи. Вона повинна підтвердити, що вона не проживає з вами і її доходи не слід враховувати.

Субсидії / фото
Субсидії / фото

Якщо з якихось причин, довідку отримати не вдасться, не все втрачено. Зазначте цю обставину у вашій декларації про доходи. Окрім цього, вам знадобиться додатковий документ - акт про ваші житлові умови.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Цей документ складає представник місцевої влади, і він свідчитиме про реальну ситуацію в домогосподарстві. Після всіх важливих кроків, акт відправляється до Пенсійного фонду, як підтвердження вашої ситуації.

Субсидії / фото
Субсидії / фото

Таким чином, навіть якщо на перший погляд здається, що є перешкоди для отримання субсидії через мешканців, які не живуть з вами, існують чіткі кроки, яких потрібно дотримуватиь, для того, щоб вирішити цю проблему і отримати необхідну допомогу без перешкод.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua в Україні вигадали новий вид субсидії - отримають її не всі і за комуналку платити треба

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, субсидія для орендного житла: кому допоможуть грошима

Також, Знай.ua писав про чим вища пенсія, тим менша субсидія: українців "порадували" після весняної індексації