"Укрзалізниця" впроваджує новаторський підхід до концепції вокзалів, перетворюючи їх на справжні оази комфорту та розваг для маленьких пасажирів.

Ця ініціатива є частиною глобальної філософії компанії, спрямованої на те, щоб зробити залізничні подорожі максимально приємними та незабутніми для всієї родини.

Укрзалізниця, вокзал, поїзд, фото із вільних джерел
Укрзалізниця, вокзал, поїзд, фото із вільних джерел

Вокзали Києва, Харкова, Львова та Дніпра вже стали місцем розташування спеціальних дитячих просторів під назвою "Спільно". Це проект, який реалізується у співпраці з ЮНІСЕФ, метою якого є створення захоплюючої та розважальної атмосфери для найменших мандрівників.

Замість нудного очікування у холодному приміщенні діти можуть занурюватися у світ захоплюючих розваг, розвиваючи свої інтелектуальні та мистецькі здібності. Спортивні ігри та інтерактивні заняття стимулюють фізичний розвиток, а творчі майстерні розкривають потенціал молодих талантів. Крім того, передбачені спеціальні кабінки для грудного вигодовування та сповивання, а також зручні місця для очікування батьків.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Потяг, Укрзалізниця, фото: Знай.ua
Потяг, Укрзалізниця, фото: Знай.ua

Найбільший дитячий простір "Iron land" площею 665 квадратних метрів, розташований на Центральному залізничному вокзалі, є справжньою перлиною цієї ініціативи. Відвідування цих дитячих просторів на вокзалах є абсолютно безкоштовним для всіх бажаючих.

Нагадаємо, виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Як повідомляв "Знай.uа", що ви не зможете вивезти до Польщі: речі, які заберуть на кордоні

Знай.ua писав, куплять квитки за вас: "Укрзалізниця" пропонує новий спосіб подорожувати