Український оператор фіксованого зв'язку, АТ "Укртелеком" оголосив про підвищення тарифів на інтернет та телефонію для домашніх користувачів з 1 березня 2024 року. Про це розповів генеральний директор компанії Юрій Курмаз в ексклюзивному інтерв'ю.

Максимальне підвищення для оптичного інтернету тепер складало 50 гривень на місяць, а для фіксованої телефонії - 30 гривень.

Укртелеком \\ фото Дело
Укртелеком \\ фото Дело

"Ми не розглядаємо суттєве підвищення цін. Однак обставини, в яких ми перебували у 2023 році, виходячи з тих же прогнозів вартості певних ресурсів, які забезпечують нашу діяльність, а це насамперед енергоресурси, теплопостачання, вартість матеріалів , вартість робочої сили, яку ми залучаємо для своєї операційної діяльності, спонукали нас підняти ціни у 2024 році", – заявив Курмаз.

Гендиректор каже, що платіжна дисципліна абонентів залишається високою, що є добрим показником стабільності.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Укртелеком
Укртелеком

Він також підкреслив, що у 2024 році заплановано лише один етап підвищення цін, і рішення про подальші зміни залежатиме від ринкових обставин.

Варто нагадати, що "Укртелеком" є найбільшим оператором фіксованого зв'язку в Україні та забезпечує широке покриття швидкісним інтернетом у тисячах населених пунктів країни.

Раніше ми писали про ціни на гарячу ванну зростають по всій країні: скільки коштує у кожному регіоні

Крім того, Знай.ua повідомляв про компенсацію 1 тисячу доларів: українцям розповіли, хто може отримати гроші