Важливе повідомлення для всіх мешканців: до 31 березня ви маєте можливість передати показники лічильників опалення та гарячої води за поточний місяць! Це важливо не лише для вашого комфорту, а й для правильного розрахунку комунальних платежів.

Один із найзручніших способів зробити це – через особистий кабінет на сайті Київтеплоенерго. Просто перейдіть за посиланням та передайте показники швидко та без необхідності реєстрації.

Лічильники води. Фото: скрін youtube
Лічильники води. Фото: скрін youtube

Якщо ви віддаєте перевагу альтернативним способам, є кілька варіантів. Ви можете скористатися:

  • особистим кабінетом на сайті Центру комунального сервісу,
  • зателефонувати за номерами гарячої лінії: (044) 247-40-40 або 0-800-404-407,
  • або скористатися мобільним додатком "Комуналка", який доступний для завантаження як в App Store, так і в Google Play.

вода з крану, скріншот з відео
вода з крану, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Не забувайте, що власники бойлерів, які не використовують централізоване гаряче водопостачання, повинні щомісяця передавати показники лічильників. Навіть якщо вони не змінились із попереднього місяця.

Пам'ятайте, що прийом показників приладів обліку здійснюється з 5 до останнього дня місяця, тому не відкладайте це на останній момент.