Друга платіжка за блакитне паливо приходить українцям уже не перший рік, але й досі викликає чимало запитань. На одне з головних питань дали відповідь фахівці Житомирської філії "Газмережі".

Побутові споживачі часто сумніваються у необхідності оплати другої платіжки за газ. Не менш часто задаються і питанням, куди йдуть їхні гроші, сплачені за доставку газу.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Газовики вкотре нагадали, що до плати за доставку блакитного палива входить цілий набір послуг, які у комплексі дозволяють підтримувати газові мережі у робочому стані та безперебійно забезпечувати будинки газом.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Надійність процесу доставки енергоресурсу до осель споживачів вимагає цілодобового обслуговування та утримання газових мереж. Саме за тарифні кошти, котрі щомісяця сплачують споживачі, забезпечуються усі необхідні роботи й стабільна діяльність підприємства", - йдеться у повідомленні.

Фахівці "Газмережі" також закликали своєчасно платити за розподіл газу – до 20 числа щомісяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як анулювати необґрунтовані нарахування: "Нафтогаз" поділився інструкцією.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, газовики поділилися секретом: як заощадити на платіжках за доставку блакитного палива.