Українці, які опинилися у скрутному становищі через повномасштабну війну, можуть отримати матеріальну допомогу у розмірі до 3 тисяч гривень. Про це повідомляється facebook-сторінці United4Ukraine.

Абсолютно кожен українець, який постраждав від війни, має шанс отримати фінансову допомогу від благодійників. Розмір допомоги не перевищуватиме 3000 гривень.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Благодійна організація Direct Help реалізує соціальний проєкт, мета якого надати людині з будь-якої країни світу можливість переказати фінансову допомогу постраждалому від війни українцеві", - йдеться в повідомленні.

Для отримання допомоги необхідно:

  • створити свій профіль;
  • надати детальну інформацію про себе;
  • вказати, чому потрібна допомога та на що її плануєте витратити.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Представники організації перевірять профіль, а потім надішлють відповідь на електронну пошту прохача допомоги. Якщо він буде позитивним, то профіль буде розміщений на платформі, де його переглядатимуть благодійники та за бажанням зможуть надіслати гроші.

Для отримання посилання на форму для реєстрації необхідно написати в особисті повідомлення United4Ukraine у ​​facebook.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн. на кожного члена сім'ї.

Також наш портал інформував, літнім українцям виплатять бонус до пенсії: хто і на яку суму може сподіватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, соцвиплати від держави чи допомогу благодійників: українців попередили, як не залишитися з порожнім гаманцем.