Побутових споживачів попереджають про відключення електроенергії та закликають не панікувати з цього приводу. Відповідне повідомлення опублікували на facebook-сторінці "Львівобленерго".

Працівники підприємства попередили, що побутові споживачі можуть отримувати повідомлення про відключення світла. При цьому українців просять не панікувати, оскільки йдеться не про запровадження графіків.

Вимкнення електроенергії. Фото: скрін youtube
Вимкнення електроенергії. Фото: скрін youtube

Таким чином енергетики покращують комунікацію зі споживачами та завчасно інформують про планові відключення у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Фахівці попереджають, що відключення можуть бути досить тривалими – на цілий день.

"Не панікуйте, якщо ви отримали таке повідомлення. Це не впровадження графіків, це просте знеструмлення для планового ремонту в електромережах", - попередили енергетики.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Електроенергія. Фото: скрін youtube
Електроенергія. Фото: скрін youtube

Загалом ситуація в енергосистемі України залишається стабільною, незважаючи на постійні атаки російських окупантів. З приходом весни почало тепліти, і українці вже не так сильно споживають електроенергію. Генерації вистачає для забезпечення всіх внутрішніх потреб і енергетики, поки не передбачають дефіциту електроенергії.

Стан енергосистеми. Фото: скрін facebook.com/npcukrenergo
Стан енергосистеми. Фото: скрін facebook.com/npcukrenergo

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.

Також наш портал інформував, наприкінці місяця платіжки вас здивують: працівники обленерго розкрили секрет низьких нарахувань.

Крім того, ми писали, штрафи до 300 тисяч гривень: українцям нагадали, як не можна "економити" електроенергію.