На жаль, часто через необережність чи необізнаність окремих осіб виникають ситуації, які можуть поставити під загрозу стан цілих будинків або навіть кварталів.

Один із таких інцидентів стався у Новобаварському районі Харкова, де "горе-майстер" своїми діями залишив мешканців 15 квартир без газопостачання. Ситуація розгорнулася, коли людина вирішила самовільно підключити газову колонку. Однак через неуважність або відсутність необхідних знань, припустився фатальної помилки – переплутав шланги, і вода потрапила у внутрішньобудинкові газові мережі багатоповерхового будинку.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" негайно розпочали роботу з усунення загрози. Спочатку було проведено ретельне обстеження системи, щоб оцінити масштаби проблеми та визначити необхідні заходи. Потім працівники філії розпочали видалення води з газопроводів та вузлів обліку газу, забезпечуючи відновлення належного функціонування системи.

Після усунення наслідків інциденту газопостачання у будинку було відновлено, крім квартири, де мешкав порушник. На нього було складено відповідний акт і його було відключено від газопостачання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Тепер він має компенсувати завдану шкоду.

Нагадаємо, експерт розсекретив нові тарифи на газ в Україні: на скільки "поважчають" платіжки

Як повідомляв "Знай.ua", газовики поділилися секретом: як заощадити на платіжках за доставку блакитного палива.

Знай.ua писав, заплатіть за доставку газу більше: у "Нафтогазі" пояснили, від чого залежить сума комуналки