Компанія Київстар повідомила, що з 11 березня 2024 року почнуть діяти нові тарифні плани для абонентів.

На латформі кіно та телебачення Київстар ТБ припинять свою роботу деякі архівні ТВ-пакети для абонентів інших мобільних операторів, які сплачують послугу карткою.

Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua
Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua

Київстар вирішив зробити приємний подарунок своїм абонентам: всі, чиї тарифи зазнають змін, матимуть можливість безкоштовно користуватися всіма каналами та відеотекою до 30 березня 2024 року.

Для користуваів пакетами Базовий 2020 та Базовий 2021 new автоматично будуть переведені на пакет Базовий 2022 і його тариф буде 120 грн/міс.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Також абоненти пакетів "Вигідний" та "Сімейний 2020" автоматично перейдуть на новий пакет "Сімейний 2021" за 150 грн на місяць.

Київстар ТБ

Це платформа кіно і телебачення пропонує доступ до великого вибору контенту в Україні та за кордоном. Вона має понад 300 телеканалів і велику бібліотеку фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу для перегляду в будь-який час.

Крім того, на платформі є можливість дивитися канали і контент у прямому ефірі, а також ексклюзивні покази нових проєктів.


Київстар повідомив, що всі абоненти, які підпадають під зміни у тарифах, отримають безкоштовний доступ до всіх каналів та відеотеки до 30 березня 2024 року.

Також абоненти пакетів "Вигідний" та "Сімейний 2020" автоматично перейдуть на новий пакет "Сімейний 2021" за 150 грн на місяць.

Нагадаємо, Швидкий інтернет лише за 25 гривень: "Київстар" порадував новою послугою

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Новим абонентам "безлім", а старим – кукіль: українці обурені фальшивими умовами "Vodafone"

Також, Знай.ua писав про Kyivstar, Lifecell, Vodadone – у якого мобільного оператора найшвидший інтернет та в яких регіонах