Після нещодавнього підвищення тарифів мобільний оператор Vodafone спровокував нову незадоволеність серед клієнтів. Про це свідчать коментарі на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Українець залишив скаргу на Vodafone через непомірні ціни на послугу, яку інші оператори надають безкоштовно. Так, за словами чоловіка, заміна старої SIM-картки на нову коштувала йому "космічну" суму - 300 гривень.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Поміняв вчора, стару працюючу сімкарту МТС, на нову Vodafone power sim 4G, мало того, що за пластик берете 50 гривень, так ще й заміна в магазині коштує 250 гривень. Ви очманіли? Навіть той же Київстар, робить заміну старої сімкарти на нову безкоштовно", - поскаржився абонент.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Найбільше чоловіка обурило, що нова SIM-картка навіть не працює нормально.

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу і порекомендували чоловікові звернутися на підтримку, щоб інформацію передали в технічний відділ і допомогли розібратися в історії, що відбулася.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Також наш портал інформував, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами.