У першій половині березня спостерігається підвищення ціни деякі популярні молочні продукти. Скільки доведеться заплатити за молоко, сметану та кефір, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Українцям стає все важче забезпечувати себе необхідними продуктами. Ціни в супермаркетах досить динамічні та найчастіше змінюються у бік збільшення, особливо це стосується категорії "молочки".

Ціни на молочку. Фото: скрін youtube
Ціни на молочку. Фото: скрін youtube

Ціни на молоко

Середній цінник на молоко "Простонаше 1%" збільшився з 42,87 до 43,03 гривні за 900 мл. Молоко торгової марки "Яготинське 2,6%" зросло в ціні відчутнішою - з 40,30 до 42,67 гривні за 900 мл.

Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін
Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ціни на сметану та кефір

Сметанка до борщу коштуватиме дорожче, ніж минулого місяця. Так, продукт торгової марки "Президент 15%" додав у ціні більше гривні та продається по 42,38 гривні за 350 грамів. Сметана "Простонаше 20%" подорожчала з 49,96 до 50,86 гривні за 340 грамів.

Ціни на сметану. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сметану. Фото: скрін Мінфін

Кефір "Селянський 2,5%" у березні подорожчав у середньому на 1,19 гривні та продається по 48,19 гривні за 950 мл.

Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, м'яса в раціоні поменшає: експерти закликають готуватися до підвищення цін на свинину.

Також наш портал інформував, пояси можна послабити? Українців порадували зниженням цін на важливі продукти – що подешевшало.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналку, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.