Денис Шмігаль, прем'єр-міністр України, зробив заяву про можливі зміни для наших співвітчизників, які перебувають за кордоном. Його ідея полягає в тому, щоб не тільки забезпечувати безпеку, а й мотивувати фінансово тих, хто вирішить повернутися додому пізніше.

Прем'єр підтримав ідею президента Володимира Зеленського і запропонував використати гроші від міжнародних партнерів для стимулювання внутрішнього повернення.

Українці, фото zelenskiy_official/instagram
Українці, фото zelenskiy_official/instagram

Замість відправлення фінансів на зовнішні програми для біженців пропозиція спрямована на пряму підтримку в Україні.

Цей підхід викликає інтерес, оскільки він фокусується на внутрішніх потребах українців та стимулює створення умов, щоб залучити тих, хто залишив країну.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Спільно з партнерами працюємо над стимулами для повернення українців. Стимул №1 – це безпека, чого хочуть українські сім'ї, жінки, діти, які перебувають за кордоном", – зазначив глава уряду.

Війна в Україні, скріншот: Youtube
Війна в Україні, скріншот: Youtube

Це нововведення віщує зміни у стратегії держави та ставить акцент на підтримку наших громадян у скрутний час.

Очікується, що такі заходи створять сприятливі умови для повернення українців, надаючи стимули не лише емоційним, а й матеріальним, для переосмислення вибору місця проживання на користь все-таки України.

Раніше ми писали про те, що пенсіонерам надали термін до 31 березня, інакше не буде виплат

Крім того, Знай.ua повідомляв, що по 50 гривень із пенсіонера: абоненти Vodafone скаржаться на безпідставне списання грошей

Також наш портал інформував, що у країнських біженців у ЄС змусять працювати за копійки: все через їхню лінь.