ПриватБанк надасть клієнтам нульовий тариф на послуги протягом року. Хто зможе непогано заощадити, розповіли на сторінці банку у соціальній мережі facebook.

ПриватБанк регулярно надає клієнтам різні бонуси та вигідні пропозиції для економії. На цей раз порадували підприємців. Цій категорії клієнтів доступний пільговий тариф на послуги.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Так, бізнес-клієнти, які до червня відкриють у Приваті зарплатний проєкт, зможуть протягом року не платити за обслуговування.

"Підприємці та компанії, які до початку червня 2024 року відкриють у банку новий зарплатний проєкт, отримають нульовий тариф на розрахунково-касове обслуговування за зарплатним проєктом протягом року", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

У "Приваті" зазначили, що більш як половина українського бізнесу виплачують зарплату через сервіси банку. Підприємці можуть контролювати платежі, редагувати зарплатну відомість та здійснювати інші функції за допомогою програми "Приват24 для бізнесу".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк зробив важливе оголошення: стосується всіх власників платіжних карток.

Також наш портал інформував, діятиме лише до 1 квітня: клієнтів "Ощадбанку" попередили про важливі зміни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналку сплатили – борг залишився: ПриватБанк неправильно зараховує платежі українців.