Деяким українцям перерахують платіжки за блакитне паливо, щоби не довелося переплачувати. Про це йдеться на facebook-сторінці Хмельницької філії "Газмережі".

Побутові споживачі, які з якоїсь причини не передали показники газового лічильника до 5 березня, можуть бути спокійними, адже переплати за паливо можна уникнути.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

Таким споживачам прийдуть платіжки за лютий, розраховані за середнім споживанням, але заплатити можна за лічильником. Далі, щоб анулювати заборгованість, потрібно зафіксувати покази станом на 31 березня та передати до 5 квітня.

"Після отримання даних за пропущений період ми автоматично перерахуємо спожиті обсяги з урахуванням фактичних показань газового лічильника. Надалі радимо Вам дотримуватися термінів передачі показань з 1 по 5 число щомісяця", - попередили газовики.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Важливо, що коли платіжка розраховується за середнім споживанням, то сума до оплати може кардинально відрізнятися від фактичної.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не розрахуються і ваші онуки: газовики попередили споживачів про відповідальність.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "В оману вводить Нафтогаз!": українці дізналися звідки "ростуть ноги" у зайвих нарахуваннях за газ.