У сучасному світі, де час є безцінним ресурсом, а життя постійно набирає обертів, споживачі нерідко стикаються із ситуаціями, коли їхні права можуть бути порушені через недбалість чи помилки.

Тому важливо завжди залишатися пильними та ретельно перевіряти кожну деталь при здійсненні покупок. Історія, що сталася в Австралії, є нагадуванням про необхідність бути обачними.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

У Сіднеї стався інцидент у супермаркеті Woolworths. Австралійка, яка поділилася своєю історією на популярному форумі Reddit, закликає всіх покупців ретельно перевіряти свої чеки після покупок. Її мати, жінка похилого віку, стала жертвою грубої помилки при оплаті товарів.

Касир великої роздрібної мережі зажадав з її матері суму, яка була майже вчетверо більша, ніж має бути насправді. Здавалося б, незначна покупка – шматочок шинки вагою 256 грамів – замість 9,22 доларів коштувала 36 доларів. Касир помилково пробив ціну за кілограм – 36 доларів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Важко повірити, що така помилка могла статися через збій у касовій системі, адже, ймовірно, ціна вводилася вручну. Лише завдяки уважності та увазі матері, яка, на щастя, помітила цю розбіжність, вдалося уникнути серйозних фінансових втрат.

Нагадаємо, товар може застрягти: українці страждають через зраду поляків

Як повідомляв "Знай.ua", як покупці власноруч платять не за свій товар: продавці користуються необізнаністю

Знай.ua писав, американка звинуватила лікаря в заплідненні матері своєю спермою: 22 братів і сестер