"Газмережі" звернулися до українців, які активно користуються газовими приладами, такими як котел чи плита. Важливе попередження опублікували на офіційній facebook-сторінці компанії.

Газові прилади встановлені майже в кожному будинку та квартирі, але часом споживачі забувають найелементарніші правила, що призводить до негативних і навіть трагічних наслідків.

Газовики. Фото: скрін youtube
Газовики. Фото: скрін youtube

Фахівці "Газмережі" нагадують, що якщо у приміщенні відчувається загазованість, то категорично заборонено торкатися електричного обладнання. Якщо техніка чи освітлення включені – їх не можна вимикати і навпаки.

"Цих заходів слід обов’язково дотримуватись, щоб не допустити виникнення іскри, яка може спричинити загоряння у випадку витоку газу", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Споживачів закликають дотримуватись цих правил, а у разі виявлення витоку газу відкрити вікна та негайно звертатися до аварійної служби.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Газмережах" показали, як спрощено подавати свідчення лічильника: інструкція, яка потрібна кожному.

Також наш портал інформував, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.