Українцям, які одержують житлові субсидії, перерахують розмір допомоги. Коли та чому це станеться, інформує Пенсійний фонд України.

За два місяці субсидіантам змінять розмір допомоги на оплату комунальних послуг.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Опалювальний сезон в Україні традиційно закінчується у квітні, а вже у травні споживачам перераховують розмір житлової субсидії. Для більшості громадян допомога буде перепризначена на новий період автоматично.

"Житлові субсидії та пільги на неопалювальний сезон з травня будуть перепризначені для переважної більшості одержувачів, які отримували житлову субсидію в опалювальному періоді, автоматично, на підставі наявної у Пенсійному фонді України інформації, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад родини", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Призначення субсидії, кадр з відео
Призначення субсидії, кадр з відео

Варто зазначити, що розмір субсидії у неопалювальний сезон значно менший, адже немає необхідності платити за опалення. Середній розмір допомоги становить від 350 до 400 гривень. При цьому, деяким українцям на теплий період можуть призначити "нульову" субсидію.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українці залишаться наодинці з комунальними платіжками: субсидію призначать лише у кількох випадках.

Також наш портал інформував, мало платять – отримаєш субсидію: хто з українців "гідний" допомоги на комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.