Українці щомісяця зобов'язані передавати покази лічильників та оплачувати рахунки. Фахівці КП "Київтеплоенерго" розповіли, як максимально спростити ці завдання.

Фахівці комунального підприємства розповіли як споживачі можуть спростити собі життя. Щомісяця необхідно передавати покази лічильників тепла і щоб не обдзвонювати кол-центри, робити це можна через особистий кабінет на сайті підприємства.

Рахунки за опалення. Фото: скрін youtube
Рахунки за опалення. Фото: скрін youtube

Так само і з оплатою рахунків – у кілька кліків все можна зробити в режимі онлайн. Замість пенсіонерів, які не мають технічної можливості користуватись цими сервісами, передавати покази можуть їхні родичі. В особистому кабінеті можна зареєструвати кілька особових рахунків.

"Усі рахунки за тепло — в одному особистому кабінеті на сайті Київтеплоенерго. Його функціонал дозволяє зареєструвати одразу декілька особових рахунків", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

У "Київтеплоенерго" поділилися простою покроковою відеоінструкцією, як завести особистий кабінет та зробити необхідні налаштування, щоб вносити покази за себе та своїх близьких.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за гарячу воду та опалення будуть відбирати всю пенсію: українців попереджають про зростання тарифів.

Також наш портал інформував, до літа доведеться не лише худнути, а й заощаджувати: у Раді обговорюють зміни тарифів на комуналку.

Крім того, ми писали, допомогу нададуть незалежно від доходу: хтось може розраховувати на 500 гривень щомісяця.