Українці, які найближчим часом не позбавлятимуться боргів по комуналці, очікують на неприємні наслідки. Як каратимуть неплатників, пояснили на facebook-сторінці комунального підприємства "Кременчукводоканал".

Комунальники закликали споживачів у найкоротші терміни виплатити заборгованість, якщо вона є. Борги населення не дають підприємству нормально функціонувати, тож із проблемою боротимуться всіма доступними методами.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

"Нагадуємо, що несплата за користування житлово-комунальними послугами має наслідки. Зокрема - стягнення заборгованості в судовому порядку з покладанням на боржника додаткових витрат на сплату судового збору і штрафних санкцій. Крім того - припинення надання послуг до помешкання боржників", - йдеться у повідомленні.

Борги за комуналку. Фото: Youtube
Борги за комуналку. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Також у водоканалі нагадали, що мораторій на відключення комунальних послуг було скасовано, а отже боржники ризикують залишитись без централізованого водопостачання та каналізації.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці залишаться віч-на-віч з комунальними платіжками: субсидію призначать лише в кількох випадках.

Також наш портал інформував, платіжки за гарячу воду та опалення будуть відбирати всю пенсію: українців попереджають про зростання тарифів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, одна деталь – зайві цифри у платіжці: як українці власноруч "приписують" собі борги за газ.