Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які роблять покупки онлайн, а також користуються послугами меркетплейсу Rozetka, є дуже важлива інформація щодо актуальних тарифів на доставку товарів. Справа в тому, що клієнти Rozetka помітили зміни у тарифі.

Йдеться про оплату доставки товарів на суму до 700 гривень, за таке замовлення доведеться сплатити 35 гривень. Тепер українці платитимуть за таким тарифом. А от якщо замовлення коштуватиме понад 700 гривень – то доставка буде безкоштовною. Раніше потрібно замовити товарів всього на 200 гривень, і доставка була безкоштовною.

Про це стало відомо завдяки інформації від маркетплейсу Rozetka, що видає актуальний тариф при замовленні.

Розетка, фото: скріншот з відео
Розетка, фото: скріншот з відео

Вартість доставки в інших транспортних компаній близько 40-50 гривень. У цей же час доставка "Новою поштою" вдвічі вища – 80 гривень.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Тариф Rozetka
Тариф Rozetka

Також варто розповісти, що "Укрпошта" запускає унікальний проект із переведення пенсій та соціальних виплат до інших країн. Тепер ви можете отримати свої заслужені виплати, але тільки на території Польщі.

Згідно з офіційною заявою компанії, першими, хто скористається нововведенням, стануть українські пенсіонери у Польщі. Але не турбуйтеся, плани вже заявлені про розширення проекту і на інші куточки світу.

Нагадаємо, "Чорний список" від поляків: які продукти можуть зникнути.

Раніше повідомлялося, якщо любити, то тільки їх: яка пара підійде вам за знаком Зодіаку.

Також, посилки під наглядом податкової: на поштових відділеннях перевірятимуть, що відправляють та отримують українці.