Українка залишилася без грошей та з боргом після оплати комунальних послуг у відділенні ПриватБанку. Про це вона розповіла у відгуку на порталі "Мінфін".

За словами клієнтки, вона оплачувала комунальні послуги у відділенні ПриватБанку і при введенні реквізитів співробітник припустився помилки. Внаслідок цього гроші пішли рахунок іншої організації, а в українки виникла заборгованість.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Зі поверненням коштів виникли проблеми - минули місяці, а фінустанова так і не виправила наслідки своєї помилки.

"Коли зрозуміли, що виникла помилка і гроші йшли не туди і тепер в мене борг то звернулася в ПриватБанк з заявою про повернення коштів. Вже більше двох місяців не повернення коштів ні жодної відповіді від банку", - заявила клієнтка.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Фахівці ПриватБанку відреагували на скаргу та пояснили, що прискорити повернення коштів може лише їхній одержувач та сама клієнтка. При цьому їй пообіцяли провести роз'яснювальні роботи зі співробітником, який припустився помилки.

"Для вирішення питання рекомендуємо звернутись до отримувача з квитанціями по платежах. Отримати квитанцію Ви завжди можете за допомогою Приват24", - відповіли у банку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сьогодні все добре, а завтра ви без грошей: ПриватБанк раптово вводить обмеження.

Також наш портал інформував, карткові операції можуть потрапити під обмеження: що потрібно зробити клієнтам "ПриватБанку".

Крім того, ми писали, ПФУ гроші перерахував – банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.