"Укрзалізниця" оголосила, що буде з тарифами на внутрішні пасажирські та вантажні перевезення у 2024 році. Що чекає на українців, розповів голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко коментарі кореспонденту "Укрінформ".

Залізничний транспорт є для українців основним способом пересування країною. 2024 року вартість подорожей усередині країни залишиться без змін. Збережеться й колишній тариф на вантажні перевезення.

Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua
Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua

"У фінансовому плані Укрзалізниці на цей рік не закладено підвищення тарифів на перевезення. Ні на пасажирські, ні на вантажні", - запевнив Євген Лященко.

В той самий час для українців можуть подорожчати закордонні перевезення. За словами глави "Укрзалізниці", у цьому напрямі діє спільне з міжнародними партнерами ціноутворення, тому він не може гарантувати стабільні ціни. При цьому він наголосив, що серйозного удару по гаманцях не буде.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Потяг Укрзалізниці, фото: кадр з відео
Потяг Укрзалізниці, фото: кадр з відео

"По закордонних – залежить не тільки від нас. Тому я не можу сказати стовідсотково, що зростання не буде. Проте якщо і буде, то точно незначне", - додав Євген Лященко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кучугури снігу в тамбурі та лід на вікнах: школярі отримали переохолодження після подорожі "Укрзалізницею".

Також наш портал інформував, алло, ви куди, а валізи? Що робити, якщо ви забули багаж поїздом Укрзалізниці, інструкція.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.