Популярний мобільний оператор lifecell повідомляє абонентів про нову послугу "Закріплений номер". Відтепер клієнти компанії зможуть тримати одночасно два номери (старий і новий) на одній SIM-картці за єдиним тарифом.

Про це повідомляє пресслужба оператора.

Lifecell
Lifecell / фото: depositphotos

"Закріплений номер" підійде українцям, які не хочуть втрачати свій "старий" номер телефону lifecell, але хочуть також оформити сім-картку іншого мобільного оператора.

Завдяки новій функції абоненти зможуть перенести свій номер іншого українського оператора на будь-яку активну сім-картку lifecell та користуватися ними одночасно.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Після перенесення номера кошти, хвилини, гігабайти, SMS з активної SIM-карти lifecell будуть збережені на перенесеному номері, тож ви зможете їх використати", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що номер іншого мобільного оператора, який абонент переніс на lifecell буде використовуватися як основний, а старий номер буде закріплюватися як додатковий.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Оператор попереджає, що послуга "закріпленого номера" є безкоштовною тільки перші 84 дні після перенесення, а далі – 25 грн/ місяць.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone космічними тарифами забирає у пенсіонерів останнє: "Коли вже наж*ретесь?

Раніше портал Знай інформував, повинно списати 1 гривню, на рахунку – мінус 20: від "Київстару" йдуть клієнти через нові правила

Крім того, Знай.ua повідомляв, від 40 до 800 гривень: у Lifecell розповіли, як отримати додаткові кошти на рахунок