Оператором мобільного зв’язку Київстар користується переважна більшість людей. Проте, є момент, який може коштувати відключення від зв’язку, про що і попередив Київстар на своїй сторінці.

Управління терміном дії повністю забезпечує безперебійне надання послуг для абонентів. Важливо пам’ятати, що термін дії номера продовжився на 1 рік, але лише у випадку дотримання певних умов. Для контракту та передплати це трошки різні умови.

Мобільний телефон, скріншот: YouTube
Мобільний телефон, скріншот: YouTube

Контракт

Для контрактників термін дії номера мобільного оператора не обмежується одним роком. Проте, якщо абонент не користується послугами зв’язку, то термін дії спливе через 60 днів відсутності активності за цим номером. Тобто номер повинен бути активний: телефонні дзвінки, повідомлення, поповнення рахунку.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дата підключення пакета знаходиться у додатку Мій Київстар. Там можна подивитись усі дані стосовно контракту.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Передплата

Для абонентів на передплаті термін дії номера буде продовжено на 1 рік. Але за умови поповнення рахунку на будь-яку суму та будь-яким способом. Та у випадку, коли за номером здійснюються дзвінки вихідні та вхідні. Також тривалість дзвінку повинна бути хоч декілька хвилин.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Абоненти повинні знати не тільки термін, коли спливає дія номера, а також як подивитись дату активації і термін дії власного тарифу. Для перевірки терміну дії номера варто набрати *114#.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, повинно списати 1 гривню, на рахунку – мінус 20: від "Київстару" йдуть клієнти через нові правила

Раніше наш портал інформував, "Київстар" дарує 7 днів безкоштовного користування послугами: активувати можна до 29 лютого

Також портал Знай повідомляв, доведеться забути про 125 грн на місяць: "Vodafone" та "Київстар" різко підвищують тарифи