Представники податкової служби провели нараду з логістичною компанією, на якій обговорили спільну діяльність в контролі посилок. Це означає, що тепер поштові відділення пильно слідкуватимуть за тим, що відправляють та отримують українці.

Такі заходи пов'язані з дією нелегальних торговців, які займаються продажем через інтернет. Про те, що хочуть зробити для цього, повідомили в ДПС.

Отримання посилки. Фото: Укрінформ.
Отримання посилки. Фото: Укрінформ.
Отримання посилки. Фото: Укрінформ.

Окрім цього, ретельні перевірки відправлень проводитимуться для того, щоб уникнути заборонених вкладень. Це стосується етилового спирту, тютюнових виробів чи алкогольних напоїв.

Тому, тепер, поштові оператори будуть дотримуватися наступних правил:

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

1) перевірка всіх підозрілих відправлень та відмова в їх надсиланні

2) перевірка відправлень без їх розпакування. Для цього відділення поступово обладнають відповідним оснащенням,

3) заборона перевозити алкогольні напої з вмістом етилового спирту понад 8,5%, тютюнові вироби, рідини до електронних сигарет, які не мають відповідних акцизних марок встановленого зразка.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

З працівниками відділень проведуть роз'яснювальну роботу, де пояснять всі тонкощі розташування та вигляду акцизних марок.

Однак про те, якого поштового оператора стосуватимуться нововведення, податківці не уточнили.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова Пошта" відмовила у відправці книги про Азов: "Німеччина заборонила..."

Раніше портал Знай інформував, тепер не лише посилки, а й ліки: "Укрпошта" перетворює свої відділення на міні-аптеки

Також наш портал повідомляв, "Укрпошта" запустила унікальний проект для українських пенсіонерів