Деяким українцям перерахують платіжки за тепло. Мова про мешканців Кривого Рогу, які тимчасово залишилися без опалення через чергову атаку російських окупантів. Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак на своїй сторінці у facebook.

Російські окупанти не припиняють атак на мирні українські міста. Внаслідок одного з останніх ударів по Кривому Розі частина мешканців залишилася без опалення.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

Відзначається, що екстрені бригади працюють над відновленням енергетичних мереж для відновлення подачі тепла в будинку українців. Також ведуться комплексні роботи по модернізації теплопостачального підприємства.

Крім того, місцева влада оголосила, що споживачам, які залишилися без тепла, перерахують вартість послуг. Отже, суми у платіжках за лютий можуть бути трохи меншими.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що у лютому деякі українці отримали січневі платіжки за опалення з вищими сумами, ніж першого місяця зими. Заплатити більше довелося не через зростання тарифів, а різницю середньомісячної температури. У січні було більше морозних днів і до будинків постачалося більше тепла.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, комусь доведеться заплатити більше, а деякі викладуть на 20% менше: українцям влаштували тарифну "лотерею".

Також наш портал інформував, українцям спишуть частину боргів за комунальні послуги: кому дозволять не платити.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.