Деяким українцям нададуть фінансову допомогу на погашення боргів за комунальні послуги. Про це повідомляється на офіційному сайті міста Одеса.

Мешканці Одеси можуть отримати адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості щодо оплати житлово-комунальних послуг. Ця підтримка надається у рамках Міської цільової програми на 2024-2026 роки.

Допомога на комуналку. Фото: скрін youtube
Допомога на комуналку. Фото: скрін youtube

Виплати надаються особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та не мають можливості у повному обсязі сплачувати комунальні платіжки.

Розмір фінансової допомоги визначається індивідуально від життєвої ситуації людини. Наприклад, на засіданні 22 лютого було ухвалено рішення надати виплати 83 громадянам на загальну суму трохи більше ніж 885 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що, крім міських програм, деякі категорії українців можуть претендувати на пільги від держави. Наприклад, українці зі статусом УБД мають право на 75-відсоткову знижку на комуналку. Також 100% знижки на комуналку можуть отримати пенсіонери певних професій, які мешкають у сільській місцевості.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що можуть "відрізати", відключити та забрати в українців через борги щодо комуналки: правила 2024 року.

Також наш портал інформував, до літа доведеться не лише худнути, а й заощаджувати: у Раді обговорюють зміни тарифів на комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комусь доведеться заплатити більше, а дехто викладе на 20% менше: українцям влаштували тарифну "лотерею".